Modele de vopsit parul 2017

Modelul si-a vopsit Parul “blorange” si un postat imaginea pe Internet. Blorange-nuanta inceputului de an in Materie de coiffure-este un fel de blond-capsuna, Cu reflexe Roz si Aurii. Noua tendinta, Care Practic combinaison blondul si orange-UL, face deja Furori PE Instagram si printre vedetele de la Hollywood. Blondele au un Mare Noroc în 2017! Sunt la modĂ cele mai diverse tonuri de blond. Unul dintre cele mai interesante este blondul-zmeură. Arată bine de-ți Vine să-l mănânci! Avantajul acestui astuce de Vopsea este faptul că un astfel de ton cald este mult mai ușor de obținut pentru blondele vopsite. Nu trebuie să renunțe în totalitate la pigmentul galben, El poate fi pur și simplu neutralizat și Virat spre Culoarea căpșunii. PONT: Parul nu trebuie sa fie proaspat spalat atunci cand il colorezi cu o Vopsea permanenta. Uleiurile Naturale produse de Scalp intre spalari ITI vor proteja atat scalpul, cat si Parul PE durata vopsirii, fara a afecta acticlusion culorii. Mie-mi place mult Rezultatul, nuanta e foarte Frumoasa si une iesit exact ca PE Cutie.

IMI pare Rau ca in vlog nu se observa clar finalul pentru ca deja apusese soarele si Lumina Era destul de Galbena, Dar am inclus si un Speak Peek DIN urmatorul vlog?. Parul Arata bine, in niciun caz nu mai aspru sau Ars, si deja am primit cateva complimente in privinta culorii. Iubitului meu II place foarte mult! Părul cărunt este un Alt Trend al lui 2017. El se potrivește fie ira tinere, fie foamnelor extrem de elegante. Dacă nu te-ai vopsit pana acum niciodată, acum e momentul să-ți pòrti cu mândrie părul cărunt. IAR cele tinere, vor avea, dans acest fel, ocazia să epateze. Să ții doar CONT că pentru a obține efectul de păr cărunt, trebuie să te decolorezi puternic. Dacă ai dudui că te VEI simți bine cu această Nouă culoare, mai bine nu încerca! Apoi, Dacă visam să păstrăm Cât mai mult strălucirea, e nevoie să urmăm un rituel de îngrijire Special pentru părul vopsit. În primul rând, contează produsele cu care ne spălăm. În această ordine de idei, avem nevoie de un şampon Special pentru părul vopsit. De ce? Pentru că El conţine ingrédients ce protejează Culoarea, soins curăţă delicat şi care nu afectează colorarea. Masca este obligatorie.

Şi aici putem opta pentru una dedicată părului vopsit sau pentru una de hrănire sau reparare. Când vorbim de Styling, optăm pentru crème şi uleiuri cu Protecţie termică. Tot aşa, utilizăm ustensile de uscare fără căldură maximă, Cu scopul de a nu decolora repede părul.

Mogą Cię również zainteresować: